Hirwittävä Halloween
Myrkkyjogurttia
Bols Natural Yoghurt liqueuriä, kurkkua, limeä, yrttejä, jäitä
Limaista sammakonkutua
Musta risotto merenhirviöistä
Kummittelevan eläimen lihaksia
Lihaa, multaisia maasta kaivettuja mukuloita viipaloituna, punaista kastiketta, myrkyllistä lehtivihreää, hiivalla kohotettuja jauhoja
Homeisia juustoja
Kummitustalon lajitelma ikivanhoja juustoja
Crème Brûlée
Yököttävän makeita jähmettyneitä maitotuotteita
Bols Natural Yoghurt Liqueuriä
raastettua tuorekurkkua
tuoreita yrttejä, esim. basilikaa tai minttua
limen mehua
tilkka extra virgin oliiviöljyä
jäitä
(pikku loraus vodkaa)
Alkuruokana tarjoilin pöytääni istuneille piruille ja vampyyreille limaista sammakonkutua, joka oli pastavärillä värjättyä mustaa risottoa merenhirviöistä. Mehevä äyriäisrisotto hukutettiin herkulliseen parmiggiano reggiano raasteeseen ja annos viimeisteltiin muutamalla jättikatkaravunpyrstöllä.
Pääruoaksi lautaselle hiipi kummittelevan eläimen lihaksia - mehevä, paksu, mediumiksi paistettu naudan sisäfilepihvi, maustevoita, uunissa paahdettuja perunaviipaleita, punaviinikastiketta ja salaattia. Leivän paistoin hapanjuuritaikinasta.
Illallista ei voisi makeammin päättää kuin poltetulta sokerilta ja kermaiselta vaniljalta maistuvalla Crème Brûléella. Näin tälläkin kertaa ja kaikki tykkäsivät.
Resepti ja muutama vinkki tämän jälkkärin onnistumiseen löytyvät täältä
Crème Brûlée
Rauhallista pyhäinpäivää! Vietetään sitä ystävien seurassa tänäkin vuonna.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti